Nyheter

 

Maj

Medalj och "medaljvarv"


Om man som deltagare vill komplettera med egen sportdryck, gels, bars eller prestationshöjande tillskott så har de allt!


April #2

Logga och energi!


Om man som deltagare vill komplettera med egen sportdryck, gels, bars eller prestationshöjande tillskott så har de allt!


April #1

April och massa roliga nyheter!

Stay tuned! 😊

Mars

Vi är inne i mars och nu släpper vi lite mer praktisk info!

Ni hittar den i underflikar under "Om loppet" som innehåller bland annat:

De här sidorna kommer fyllas på med mer nyttig info framåt!

Stay tuned! 😊

Foto: Uffe Johansson

Februari

Backwater Ultra 24/8 i Linköpingsområdet och anmälan är öppen!

Linköpings kanotklubb som firar 90 år i april ser fram emot att bjuda på en riktigt fin utmaning oavsett om man siktar på 3, 6, 10, 14 eller 24 timmar...!

Grundstommen till loppet är nu släppt, hemsidan uppdaterad och nu finns information om både loppets upplägg, klasser, tävlingsavgifter, anmälan och välgörande ändamål.

Alla detaljer är inte spikade än, varför all information inte finns tillgänglig än. Men om man vill vara säker på en plats, så får man anmäla sig ändå och det snabbt då vi har ett anmälningstak på 50 st startande kanoter.

Stay tuned! Mer information uppdateras löpande...🙂

Januari

Under den 24 och 25 augusti arrangeras världens, om du vill, tuffaste kanotlopp i Sverige. Du väljer helt enkelt själv hur tufft det kommer bli.

Loppet passar Dig som gillar utmaningar, oavsett om du paddlar en tävlingskajak, motionskajak, havskajak, kanadensare, surfski eller om ni är två som vill paddla tillsammans.

Även om endast en kan stå som vinnare i loppet, så kommer alla deltagare gå i mål som segrare. Förutom att du kommer ges möjlighet att övervinna dina mentala och fysiska gränser, så kommer ditt deltagande bidra till bättre liv i krigsdrabbade Ukraina.

Allt överskott kommer gå oavkortat till välgörande ändamål för Ukraina.

Stay tuned! Mer information i februari...🙂